Stoomzuiger kopen? Stap voor stap, niet té snel!
Wilt u een stoomzuiger kopen, ga dan zeker niet over één nacht ijs. Snel is soms fijn, helemaal in een Lamborgini zoals op de foto maar niet altijd even verstandig. Hetzelfde geldt voor de aanschaf van een stoomzuiger. Naast het feit dat het toch een aanzienlijke investering vergt wilt u toch ook kopen wat u werkelijk nodig heeft? Een inventarisatie vooraf is zéker niet onverstandig. Eigenlijk zou u de 4 stappen moeten doorlopen die wij hieronder hebben beschreven. Aan u de keuze om van dit advies gebruik te maken…..
Stap 1: Wat wilt u met de stoomzuiger doen?

Misschien heeft u bij een bezoek aan de Mediamarkt een stoomzuiger van bijvoorbeeld Kaercher zien staan en vraagt zich af óf dat iets voor u is. Misschien heeft u bij vrienden een stoomzuiger gezien en wilt er eigenlijk zelf ook een. Misschien bent u op zoek naar een apparaat wat het huishouden een stuk gemakkelijker maakt. Allerlei redenen die u uiteindelijk op deze website hebben doen belanden. U bent dus al geïnteresseerd in een stoomzuiger maar vraagt zich waarschijnlijk af;”Welke stoomzuiger moet ik kopen?” Ons 1e antwoord op deze vraag zou zijn;”Wat wilt u ermee doen?”. Wát is nu voor u het belangrijkste wat u ermee zou willen schoonmaken? Wat zou daarnaast makkelijk zijn? Ons advies om vooral voor uzelf op papier te zetten wat u werkelijk verwacht. Wat moet een stoomzuiger in uw geval minimaal kunnen? Misschien weet u nog niet wát een stoomzuiger allemaal kan? Kijk dan gerust eens hier of op de website van SAMUDO waar u een overzicht van toepassingen voor een stoomzuiger kunt vinden. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de veelgestelde vragen over stoomzuigers, ook te vinden op de website van SAMUDO. Zodra u het beeld compleet heeft kunt u wat ons betreft verder met stap 2.

Stap 2: Welke stoomzuiger kies ik dan?
Zodra u overtuigd bent over datgene wat u minimaal verwacht/wilt start de selectie, d.w.z. de selectie van de stoomzuiger die bij u past, zowel qua functionaliteit als binnen uw budget. Bij het adviseren van de juiste stoomzuiger wil SAMUDO u graag vrijblijvend advies geven. Dit kan zowel telefonisch of na het plannen van een afspraak voor een demo bij u thuis of een demo/uitleg bij SAMUDO in de showroom. Deze laatste optie heeft in de regel onze voorkeur omdat u dan alle apparaten naast elkaar ziet staan. Elke stoomzuiger heeft bepaalde eigenschappen die voor u nu juist belangrijk zijn. Stoomzuigers ter plaatste met elkaar vergelijken is dan érg handig. Uiteindelijk krijgt u zo het plaatje compleet en is het aan u om de leverancier te selecteren, daar bent u vanzelfsprekend altijd vrij in. Sommige apparaten staan overigens op voorraad in onze showroom, handig voor de snelle beslisser die direct een stoomzuiger mee naar huis wilt nemen. Een stoomzuiger kopen kán dus vrij snel met het juiste advies en product.
Stap 3: Waar koop ik mijn stoomzuiger?

Okay, nu bent u zover dat u weet wat u wilt en met welk product. De volgende stap is de selectie van uw leverancier. Hier komt afhankelijk van stap 2, eventueel nog de prijs die u betaald maar altijd de betrouwbaarheid van uw leverancier aan de orde. Vaak is dat een gevoel wat mensen hebben, noem het intuïtie. Gelukkig is Internet ook een medium wat helpt. Wij als SAMUDO hebben in ieder geval uw vertrouwen nodig om uw leverancier te mogen worden en doen er dan ook alles aan om dat vertrouwen te verdienen én te behouden.

SAMUDO bestaat al sinds 2010 en is een familiebedrijf. Op internet zult u niets vinden wat ons als bedrijf in een kwaad daglicht stelt. Wij komen namelijk al onze afspraken na en doen er alles aan om u als klant van de juiste service te voorzien. SAMUDO werkt samen met het familiebedrijf Protrend GmbH. Deze Duitse firma is in Europa al ruim 30 jaar een betrouwbare leverancier  voor reinigingsapparatuur waaronder stoomzuigers en stofzuigers met waterfilter. Een greep uit hun enorme assortiment wordt door SAMUDO in de Benelux verkocht. SAMUDO kan alles leveren wat Protrend levert maar de focus ligt op datgene wat u op de webwinkel van SAMUDO ziet staan.

Om onze goede naam kracht bij te zetten  werken wij sinds de lancering van onze nieuwe webwinkel in 2017 bewust met een webwinkel keurmerk. Een medium wat ons als webwinkel controleert en u als klant beschermd. De betrouwbaarheid van uw leverancier is het volgende wat u nu dus moet overwegen en dit op basis wat u over de leverancier kunt vinden en wat de leverancier durft te laten zien. Aan u om de juiste 3e stap te zetten!

Stap 4: Uw stoomzuiger kopen....
Het zou mooi zijn als u na stap 3 uiteindelijk terecht komt in onze webwinkel en daar uw bestelling plaatst. Lukt het niet met bestellen óf wilt u iets bestellen wat u niet in de webwinkel kunt vinden? Neem dan gerust even contact met ons op. Het is eigenlijk een zeer eenvoudige procedure. Wat betreft betaalmogelijkheden bieden wij onze klanten in de Benelux meerdere opties, hier te vinden, in ieder geval allemaal veilige betaaldmethodes om via internet een aankoop te verrichten.
error: Deze content is beschermd!!